Πώς να Διαλέξεις το Σωστό Make Up για το Γιορτινό Μακιγιάζ!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 2074

Αν ανήκουμε στους λάτρεις του make-up, πάντα αναζητάμε το τέλειο καλυπτικό προϊόν. Ειδικά τις γιορτές όμως που οι έξοδοι, τα πάρτι και το ρεβεγιόν έχουν την τιμητική τους, υπάρχουν κάποια έξτρα standards που θέλουμε να πληροί το make-up που θα χρησιμοποιήσουμε.

9+1 κριτήρια, για να διαλέξεις το make–up των γιορτινών σου εμφανίσεων  

1. Αποτελεσματική κάλυψη για flawless look. Δυσχρωμίες, ατέλειες, σημάδια… τα θες όλα «αόρατα. Είναι άλλωστε οι μέρες που θα φορέσεις τα καλά σου και το προσεγμένο ενδυματολογικό κομμάτι συνάδει καλύτερα με ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ.

2. Ομοιόμορφο χρώμα που γίνεται ένα με το δέρμα σου. Δεν θες έναν τόνο που «κλωτσάει» με τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου, όταν στοχεύεις σε ένα τέλειο γιορτινό make-up look.

3. Εύκολη εφαρμογή. Ό,τι ακριβώς σου προσφέρει ένα make-up που απλώνεται εύκολα με οποιονδήποτε τρόπο (με τα δάχτυλα, με σφουγγαράκι, με πινέλο). Ποιος θέλει να αργήσει στο ρεβεγιόν γιατί προσπαθούσε να εφαρμόσει σωστά ένα «μη συνεργάσιμο» make-up;

4. Κάλυψη που δεν φαίνεται αφύσικη, δεν δημιουργεί εφέ μάσκας και δεν φαίνεται η διαφορά ανάμεσα σε περίγραμμα και λαιμό. Στα γιορτινά καλέσματα θα συναντήσεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς και στην τετ-α-τετ επαφή σου δεν θα ήθελες να σε βλέπουν με ένα «πρόσωπο-εκμαγείο». Ο στόχος σου είναι μία επιδερμίδα με αποτελεσματική μεν φυσική δε κάλυψη.

5. Σταθερό και αναλλοίωτο χρώμα. Ποιος θέλει να χάνει χρόνο σε touch-up ή συχνά τσεκ μήπως έκανε «μπαλώματα» το make-up, όταν μπορεί απλώς να απολαύσει την xmas έξοδό του;

6. Ματ αποτέλεσμα χωρίς να «βγαίνει» λιπαρότητα. Την περίοδο αυτή, θα βρεθείς κυρίως σε εσωτερικούς ζεστούς χώρους και όλο και κάποιο μουσικό theme θα σε βάλει σε κίνηση και χορό. Στις συνθήκες αυτές είναι εύκολο να ιδρώσεις και να εκκρίνεις περισσότερη λιπαρότητα που θα βγει στην επιφάνεια του δέρματός σου δημιουργώντας ανεπιθύμητες γυαλάδες.

7. Ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς να «μπουκώνει» το δέρμα και χωρίς να φράσσουν οι πόροι. Η καλλυντική ευχαρίστηση είναι σίγουρα ζητούμενο, αφού θες να χαρείς το γιορτινό σου mood, χωρίς να νιώθεις το δέρμα σου να ασφυκτιά κάτω από το make-up. Και σίγουρα, χωρίς να νιώθεις ότι το επόμενο πρωί μπορεί να «σκάσουν» δυο-τρία σπυράκια λόγω του make-up!

8. Έξυπνο καμουφλάρισμα ρυτίδων. Αν έχεις λεπτές γραμμές ή ρυτίδες, ιδανικά θα ήθελες να κρύβονται και αυτές κάτω από το προϊόν κάλυψης που θα επιλέξεις.

9. Φώτος χωρίς “ghost face”. Selfie μπροστά στο έλατο, δίπλα στον santa, με την παρέα να τσουγκρίζετε για «καλή χρονιά»… Θυμήσου πως αρκετές από τις xmas pics θα βγουν με φλας και δεν θες να βγεις με αφύσικα λευκό πρόσωπο.

10. Transfer proof χαρακτηριστικά. Ατυχήματα με το make-up πάντα συμβαίνουν. Όταν όμως έχεις φορέσει το γιορτινό σου σύνολο, ιδανικά θα ήθελες να αποφύγεις να μεταφερθεί το χρώμα στα ρούχα σου.

Ανακάλυψε τα make–up που καλύπτουν όλα σου τα «θέλω» για λαμπερές εμφανίσεις

Η σειρά Frezyderm make–up VELVET COLORS με τρεις αποχρώσεις (light, medium, dark) συγκεντρώνει χαρακτηριστικά υπεροχής που ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές επιθυμίες. Κατ’ αρχάς, χαρίζει ιδανική κάλυψη σε δυσχρωμίες και ατέλειες με φυσικό όμως αποτέλεσμα χωρίς εφέ μάσκας. Επιπλέον, διαθέτει ειδική Τεχνολογία Ενσωμάτωσης Χρωμάτων, για χρώμα που προσαρμόζεται στον φυσικό τόνο κάθε επιδερμίδας. Βασισμένα στη δημοφιλή Τεχνολογία Velvet Second Skin Technology, αποκλειστική πατέντα της FREZYDERM, τα Velvet Colors διαθέτουν ασύγκριτα βελούδινη υφή, επιτρέποντας στο δέρμα να «αναπνέει ελεύθερα» και αφήνουν σούπερ ανάλαφρη αίσθηση χωρίς να φράσσουν τους  πόρους (μη φαγεσωρογόνα), αποτελώντας την τέλεια επιλογή και για όσους έχουν λιπαρό με τάση ακμής δέρμα. Και αν δεν αγαπάς τη λιπαρότητα, τα make-up της FREZYDERM έχουν προνοήσει και γι’ αυτό, αφού προσροφούν το σμήγμα κατά 20%1 και αφήνουν ματ αποτέλεσμα για 6+ ώρες με σταθερό και αναλλοίωτο χρώμα. Η πρωτοποριακή Velvet Τεχνολογία χαρίζει επιπλέον μοναδική ελαστικότητα και άνεση στο δέρμα, χωρίς να μπλοκάρουν οι εκφράσεις του προσώπου. Η εικόνα τέλειου ανάγλυφου με λείο, λαμπερό δέρμα και οπτική λείανση ρυτίδων κατά 84%2 επιτυγχάνεται από τους μικροκρυστάλλους και τις πρωτοποριακές χρωστικές που περιλαμβάνει η σύνθεση των Velvet Colors ενώ οι flashback safe ιδιότητες των συγκεκριμένων make-up, σου χαρίζουν άψογη εμφάνιση στις γιορτινές φωτογραφίες και τα βίντεο. Στα plus, και η αντιοξειδωτική προστασία που προσφέρουν.  Τέλος, τα Velvet Colors είναι transfer resistant, άρα προφυλάσσεσαι από λεκέδες στο xmas outfit. Αν πάλι, αυτές τις Γιορτές, σε ενδιαφέρει ένα πλήρως καλυπτικό αποτέλεσμα χωρίς να στερείσαι φυσικότητας, το ματ foundation βελούδινης, ανάλαφρη υφής Frezyderm VELVET COLORS HIGH COVER είναι εδώ να σου προσφέρει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα χωρίς εφέ μάσκας και χωρίς να εμποδίζεται η δερματική αναπνοή.

Κάνε τη σωστή επιλογή make-up ικανοποιώντας τα standards που έχεις θέσει για τις xmas εμφανίσεις σου και «καλές Γιορτές, γεμάτες εντυπωσιακά μακιγιάζ, χαρούμενες εξόδους και αξέχαστες στιγμές!».

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Frezyderm στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα Evzeen σε τιμές προσφοράς! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και ειδικές προσφορές του Evzeen σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα, παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ, μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December