Οι 3 οδοντόβουρτσες που θα αλλάξουν την ρουτίνα της στοματικής σου υγιεινής!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 2086

Με τόσες διαφορετικές επιλογές διαθέσιμες, μερικές φορές είναι δύσκολο να γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε με την επιλογή της οδοντόβουρτσάς σας. Όμως το κάθε άτομο είναι διαφορετικό… το ίδιο και οι ανάγκες του. H GUM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από οδοντόβουρτσες για κάθε ανάγκη και για όλη την οικογένεια!

Η επιλογή της κατάλληλης οδοντόβουρτσας μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας στοματικής φροντίδας και να συμβάλει στην καλύτερη στοματική υγεία, γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε 3 διαφορετικές επιλογές που θα αλλάξουν την καθημερινή ρουτίνα στοματικής υγιεινής.

GUM® Sonic Battery Toothbrush:

Καινοτόμα οδοντόβουρτσα η οποία δονείται με 12.000 κύκλους ανά λεπτό καθαρίζοντας τα δόντια σας απαλά και διεγείροντας τη μικρο-κυκλοφορία των ούλων. Χρησιμοποιώντας την επιπλέον δύναμη της δόνησης , πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα από ό, τι μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Οι εξαιρετικά-κωνικές τρίχες, είναι 50% πιο αποτελεσματικές στο να φτάσουν στα μεσοδόντια διαστήματα και καθαρίζουν 47 φορές βαθύτερα κάτω από τη γραμμή των ούλων.

GUM® Technique pro:

Η οδοντόβουρτσα GUM® Technique®+ είναι μία πολύ-επίπεδη οδοντόβουρτσα για καθημερινό καθαρισμό. Διαθέτει μια σειρά από διαφορετικά μεγέθη τριχών, και μία ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή για να φτάσετε σε κάθε σημείο του στόματος.

Ο σχεδιασμός τριχών Dome Trim® (με υπερυψωμένη κεντρική σειρά τριχών) φθάνει κάτω από την ουλοδοντική σχισμή και ανάμεσα στα δόντια. 

Η SuperTip προέκταση της άκρης βοηθάει στην απομάκρυνση της πλάκας από δυσπρόσιτες περιοχές.

Η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία αντιολισθητική λαβή Quad Grip®  βοηθά στη διατήρηση της συνιστάμενης γωνίας βουρτσίσματος 45° και παρέχει έλεγχο κατά το βούρτσισμα.

GUM® Light Up: 

Κάντε το βούρτσισμα διασκεδαστικό και εύκολο με τη παιχνιδιάρικη φωτιζόμενη οδοντόβουρτσα με “τερατάκια”, και βοηθήστε το μικρό σας να απαλλαχθεί από τα “κακά τερατάκια” του στόματος!

Είναι ειδικά σχεδιασμένη να ενθαρρύνει τα παιδιά. Αναβοσβήνει για 1 λεπτό - τα παιδιά μπορούν να βουρτσίσουν τα πάνω δόντια μέχρι να σβήσει το φως και μετά να επαναλάβουν στα κάτω δόντια.

Οι μαλακές τρίχες αφαιρούν απαλά την πλάκα ενώ διαθέτει πρακτικό βεντουζάκι στη βάση για να παραμένει η οδοντόβουρτσα όρθια.

Βρείτε τώρα σε μειωμένες τιμές τις οδοντόβουρτσες της GUM στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές του σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και ΔΩΡΕΑΝ!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December