Νέο αντιηλιακό FREZYDERM SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 1789

Προμηθευτείτε τώρα το νέο αντηλιακό spray προσώπου SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50 από την FREZYDERM! Αντιηλιακό ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης (πόλη, παραλία κ.λπ.) με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην αποκλειστική καινοτομία Hydro Cosmetic Technology προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. Επιπλέον, ενυδατώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό -διαθέτοντας ωστόσο λεπτόρρευστη υφή- και με την εφαρμογή του στο δέρμα χαρίζει μία αίσθηση πούδρας. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο και ευαίσθητα σημεία (αυτιά, σβέρκο), για πάνω από το μακιγιάζ και ψεκάζεται και στα μαλλιά, χωρίς να επηρεάζει το styling! Αποτελεί ιδανική λύση για το ευαίσθητο και το δέρμα με δυσανεξία στα συμβατικά αντηλιακά.

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων FREZYDERM στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com σε τιμές προσφοράς! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και Ειδικές Προσφορές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December