Νέα εξιδεικευμένη κρέμα για βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση του δέρματος!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 2459

Για βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση του δέρματος, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, εμπιστευτείτε τη νέα εξιδεικευμένη κρέμα ενυδάτωσης από τη Frezyderm, Diamond Velvet Moisturizing Cream!

Συγκεκριμένα:

1. Προσφέρει Παρατεταμένη Ενυδάτωση:  Η Moisturizing Cream της σειράς Diamond Velvet από την FREZYDERM είναι εμπλουτισμένη με Marine Glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης με εξαιρετικές προστατευτικές ιδιότητες από τις ελεύθερες ρίζες και τους σωματιδιακούς περιβαλλοντικούς ρύπους.

2. Αναζωογονεί την επιδερμίδα σου: Χαρίζει και γεμίζει λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα σου σε καθημερινή βάση! Η επιδερμίδα παύει να είναι θαμπή και άτονη.

3. Η δράση ισχυρών ενυδατικών παραγόντων προσφέρει υψηλά επίπεδα διαβατότητας «κλειδώνοντας» την υγρασία στην επιδερμίδα.

4. Σημαντική η περιποίηση που προσφέρει, ιδίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, δημιουργείται η ανάγκη για περαιτέρω ενυδάτωση και σύσφιξη!

5. Είναι ιδανικά σχεδιασμένη για το ώριμο ή και ταλαιπωρημένο δέρμα. Ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τύπο δέρματος!

6. Είναι ειδικά σχεδιασμένη, προσφέροντας ευχάριστη δερματική υφή, εφόσον είναι εμπλουτισμένη με την σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος.

7.  Η Diamond Velvet Moisturizing Cream, στοχεύει στην αποτελεσματική αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας, εξαλείφοντας σημαντικά τις ρυτίδες στο δέρμα σου!

8. Ειδικότερα μετά τον καθαρισμό, το δέρμα αποκτά πιο «γόνιμο έδαφος», έτσι ώστε να απορροφήσει και να «υποδεχτεί» την καλύτερη ενυδατική φροντίδα!

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη νέα εξειδικευμένη premium αντιγηραντική σειρά Diamond Velvet από FREZYDERM στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό κατάστημα EvZeen.com σε ελκυστικές τιμές! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και ΔΩΡΕΑΝ!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December