Αντηλιακή Προστασία & Περιποίηση Γενειάδας: Καθόλου Ασυμβίβαστα!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 3338

Το αντηλιακό ήταν είναι και θα είναι το βασικό μέσο προφύλαξης κάθε επιδερμίδας από τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Όμως στο ανδρικό δέρμα, η γενειάδα δημιουργεί κάποια παραπάνω «check» στη λίστα με τα προαπαιτούμενα ενός face sun screen. Έτσι, παράλληλα με την αποτελεσματική ηλιοπροστασία βαδίζει η ανάγκη για δερματική άνεση/ευχαρίστηση και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Γιατί διστάζει ένας άνδρας με γενειάδα να βάλει αντηλιακό;

- Ο πιο συνήθης λόγος είναι γιατί πιστεύει πως η γενειάδα λειτουργεί ως «ένας τοίχος» που προστατεύει το δέρμα του κάτω από τον ήλιο. Όμως η Επιστήμη έχει διαφορετική άποψη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε ο καθηγητής Alfio Parisi με την ομάδα του από το Πανεπιστήμιο του Νοτίου Κουίνσλαντ στην Τουγούμπα της Αυστραλίας: «παρ’ ότι οι περιοχές τριχοφυΐας στο πρόσωπο παρέχουν κάποια προστασία από τον ήλιο, αυτή δεν είναι αρκετά υψηλή και η παρουσία τριχοφυΐας στην περιοχή του προσώπου δεν θα πρέπει να θεωρείται λόγος για έκθεση στον ήλιο σε παρατεταμένα χρονικά διαστήματα».

- Ένας άλλος βασικός λόγος αποφυγής του αντηλιακού προσώπου από τους άνδρες έχει να κάνει με την υφή του. Είναι αλήθεια πως τα κλασικά παχύρρευστα αντηλιακά γαλακτώματα διαθέτουν πολλές φορές λιπαρή υφή που μπορεί να «μπουκώσει» το δέρμα.

- Αυτή η δυσάρεστη κολλώδης υφή στη περιοχή της γενειάδας, συνδυαστικά με την εφίδρωση -που είναι συχνό χαρακτηριστικό της ανδρικής επιδερμίδας- μπορεί να επιτείνει την ασφυκτική αίσθηση.

- Και το χρώμα όμως του αντηλιακού παίζει σημαντικό ρόλο στο αισθητικό κομμάτι εφαρμογής του αντηλιακού για έναν άνδρα. Ένα προϊόν που αφήνει λευκή χροιά στα γένια, σίγουρα δεν δημιουργεί το επιθυμητό οπτικό εφέ. Πολλώ δε μάλλον όταν παραπέμπει σε λευκή γενειάδα, δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις περί ηλικίας!

Για να αποφύγουν όλα τα παραπάνω, συχνά οι άνδρες αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν αντηλιακό προσώπου, ακόμα και αν γνωρίζουν το διακύβευμα αυτής της παράλειψης για την καλή λειτουργία, εικόνα και πάνω απ’ όλα υγεία και του δέρματός τους το οποίο είναι:

- η πρόκληση ηλιακών εγκαυμάτων και άλλων πιο σοβαρών παθήσεων του δέρματος (μελάνωμα κ.λπ.)

- η εμφάνιση δυσχρωμιών και κηλίδων

- η φωτογήρανση (δέρμα τραχύ, ξηρό, θαμπό που «σπάει»)

- το οξειδωτικό στρες που επιταχύνει τα σημάδια γήρανσης

Υπάρχει λοιπόν λύση για τους διστακτικούς; Φυσικά και υπάρχει.

Το διάφανο, βελούδινο αντηλιακό που εφαρμόζεται και στη γενειάδα!

Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream SPF50+, 50ml (ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ). Το αντηλιακό με την πρωτοποριακή πατενταρισμένη καινοτομία Second Skin Technology χαρακτηρίζεται από μία μοναδική βελούδινη υφή που δημιουργεί στο δέρμα ένα «αόρατο δεύτερο δέρμα» επιτρέποντάς του να αναπνέει ελεύθερα. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση, ώστε να ολισθαίνει καλύτερα στο δέρμα για ταχύτερο άπλωμα και εφαρμόζεται εύκολα σε περιοχές με αυξημένη τριχοφυΐα, όπως είναι τα γένια στο πρόσωπο των ανδρών. Επιπλέον, απορροφά σμήγμα και λιπαρότητα προσφέροντας ματ όψη για 6 ώρες και είναι ιδανικό και για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής, χάρη στη μη φαγεσωρογόνο του σύνθεση (δεν φράσσει τους πόρους). Και όλα αυτά, προσφέροντας αποτελεσματική ηλιοπροστασία με SPF 50+ για άνδρες, κατάλληλο ακόμη και για αυτούς με ανοιχτό φωτότυπο ή φωτοευαίσθητο δέρμα! Είναι όλη αυτή η καλλυντική του υπεροχή συνδυαστικά με την άριστη ικανότητα ηλιοπροστασίας του, που το καθιστά ιδανική επιλογή αντηλιακού για τους άνδρες. Είναι όμως και όσα άλλα προσφέρει η ειδικά μελετημένη του σύνθεση τα οποία χαροποιούν περισσότερα από την επιδερμίδα μας. Συγκεκριμένα, τα αντηλιακά Sun Screen Velvet από την FREZYDERM σχεδιάστηκαν με υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον με πρωτόκολλα μελέτης σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Διαπιστευμένα Αναλυτικά Εργαστήρια να πιστοποιούν την υψηλή τεχνογνωσία τους. Διαθέτουν αντηλιακά φίλτρα που δεν διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, δεν εισχωρούν στην αιματική κυκλοφορία και δεν ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό, διαφυλάσσοντας το θαλάσσιο περιβάλλον.

Τελικά, «αντηλιακή προστασία και περιποίηση γενειάδας» είναι δρόμοι που μπορούν να συναντηθούν. Φτάνει να επιλεγεί ένα αντηλιακό προσώπου που καλύπτει τις ανάγκες του άνδρα σε θέματα υφής, χροιάς και δερματικής άνεσης. Εφικτά και τα τρία!

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων FREZYDERM στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com σε τιμές προσφοράς! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και Ειδικές Προσφορές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December