Hydration genesis: Τα «συστατικά» για την τέλεια ενυδάτωση δέρματος!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 4086

Ακόμα και αν δεν «κάνετε πολλά» για την επιδερμίδα σας, ξέρετε τη σημασία του να είναι καλά ενυδατωμένη, για να παραμένει ελαστική, με υγιή όψη και γεμάτη ζωντάνια, γι’ αυτό και φροντίζετε να την «τροφοδοτείτε» καθημερινά με την απαραίτητη υγρασία μέσα από την ενυδατική σας κρέμα, ειδικά τώρα, μετά το καλοκαίρι, που έχει μεγαλύτερη ανάγκη ενυδατικής και επανορθωτικής φροντίδας. Για να έχετε όμως πραγματικά αποτελέσματα ενυδάτωσης και αναδόμησης τα οποία και θα δείτε και θα νιώσετε στην επιδερμίδα σας, δεν αρκεί απλώς να εφαρμόζετε μία ενυδατική κρέμα αλλά να πληρούνται όλα τα παρακάτω κριτήρια που θα κάνουν τη moisturizing ρουτίνα σας ωφέλιμη στο έπακρο.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για μία πλήρως αποδοτική ενυδατική φροντίδα;

Η επιμέλεια και σταθερότητα στη χρήση: εφαρμόζουμε την ενυδατική μας κρέμα καθημερινά πρωί και βράδυ, για να της παρέχουμε επαρκή υγρασία όλο το 24ωρο και να αποκαταστήσουμε τα σημάδια ξηρότητας και αφυδάτωσης. Αν δεν τηρούμε αυτήν την «ενυδατική agenda» για κάποιες μέρες ή ακόμα και εβδομάδες είτε λόγω κούρασης είτε γιατί απλώς ξεχάσαμε ή αμελήσαμε να χρησιμοποιήσουμε την κρέμα μας σταθερά, τότε πιθανότατα το δέρμα μας δεν θα καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ενυδάτωσης, ελαστικότητας και φρεσκάδας.

Η επαρκής ποσότητα: ένα από τα πολύ συχνά λάθη που παρατηρούνται στην εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας, είναι να χρησιμοποιείται απειροελάχιστη ποσότητα, ενώ χρειάζεται τόση ώστε να επαρκεί, για να απλωθεί παντού: σε μέτωπο, παρειές, πηγούνι, το σημείο περιμετρικά της μύτης αλλά και τον λαιμό. Ανάλογα με τη έκταση του προσώπου σας, επιλέξτε την κατάλληλη ποσότητα κρέμας, για να δείτε τα μέγιστα οφέλη.

Ο «καμβάς»: εφαρμόζουμε την ενυδατική κρέμα πάντα σε καθαρή επιδερμίδα, ώστε να μπορούν να απορροφηθούν αποτελεσματικά τα δραστικά της. Ρύποι, υπολείμματα μακιγιάζ, σμήγμα που μπορεί να υπάρχουν στην επιφάνεια του δέρματος, θα λειτουργήσουν ως εμπόδια για τη διαπερατότητα των ενεργών της κρέμας.

Η σύνθεση της κρέμας: η ταυτότητα και η αποδοτικότητα της ενυδατικής κρέμας καθορίζονται αρχικά από τη σύνθεσή της, δηλαδή από τα συστατικά που την απαρτίζουν και που συνδυάζονται μέσα στην κρέμα, για να προσφέρουν αθροιστικά στο δέρμα την ευεργετική τους δράση. Όσο πιο ισχυρή και στοχευμένη δράση έχουν τα ενεργά αυτά, τόσο πιο «κερδισμένη» θα βγει η επιδερμίδα.

Η δύναμη των πεπτιδίων:

Τα πεπτίδια ανήκουν σ’ αυτήν ακριβώς την κατηγορία των κομβικών συστατικών που έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν τη λειτουργία των κυττάρων του δέρματος προς όφελος της επιδερμίδας. Φανταστείτε τα σαν  «αγγελιαφόρους» των κυττάρων του δέρματος. Καθώς τους στέλνουν «μήνυμα» επανόρθωσης, τα δερματικά κύτταρα ανταποκρίνονται στο «κάλεσμα» και παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, τις δύο πρωτεΐνες που χαρίζουν συνοχή στο δέρμα και το αναδομούν. Ενσωματωμένα σε καλλυντικές φόρμουλες, τα πεπτίδια ενισχύουν τη διαδικασία αυτή. Δίνουν νέα σήματα εκκίνησης για την ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης, για ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα ανάπλασης του δέρματος.

Εμπλουτισμένα με ισχυρά βιομιμητικά πεπτίδια και προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά ενυδατικής και όχι μόνο δράσης, οι Moisturizing Creams από την FREZYDERM προσφέρουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα ενυδάτωσης και επανόρθωσης,  χαρίζοντας ένα υγιές, λαμπερό, ελαστικό δέρμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής: η επιδερμίδα με ανάγκες παρατεταμένης ενυδάτωσης, θα βρει τη λύση που χρειάζεται στην κρέμα απαλής, μη λιπαρή υφής FREZYDERM Moisturizing 24h. Η σύνθεσή της περιέχει 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια για ισχυρή ενυδάτωση δέρματος (50% περισσότερο ακόμα και 7 ώρες μετά την εφαρμογή) ενίσχυση της ζωτικότητάς του και βελτίωση της υφής του. Επιπλέον, περιέχει ένα ισχυρό τριπεπτίδιο που προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από την πρόωρη γήρανση και το οξειδωτικό στρες.  Αν, πάλι,  χρειάζεστε πολυεπίπεδη ενυδάτωση δέρματος, επιλέξτε τη FREZYDERM Moisturizing Plus με 3 τύπους υαλουρονικού οξέος που φτάνουν και στις 3 στιβάδες του δέρματος για 90% αύξηση ενυδάτωσης και επαναφορά της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Διαθέτει επιπλέον 2 ισχυρά τετραπεπτίδια που αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου κατά 112% για πιο σφριγηλή, πυκνή επιδερμίδα και Βιταμίνη E για αντιοξειδωτική προστασία. Τέλος, για την ώριμη ή την επιδερμίδα με σημάδια έντονης ξηρότητας, αναλαμβάνει δράση η σύνθεση της FREZYDERM Moisturizing Rich: υαλουρονικό οξύ και ιχθυοκολλαγόνο αυξάνουν μοναδικά τα αποθέματα υγρασίας στο δέρμα ενώ ένα ισχυρό τετραπεπτίδιο συνδυαστικά με φυτικά εκχυλίσματα αναδομούν το δέρμα αυξάνοντας τις δερματικές πρωτεΐνες κατά 99% και μειώνουν τις ρυτίδες. Η κρέμα διαθέτει πλούσια, μη λιπαρή υφή, ιδανική για την ώριμη επιδερμίδα.

Επιλέξτε την κρέμα ενυδάτωσης και επανόρθωσης που χρειάζεται το δικό σας δέρμα για ένα hydration genesis, τηρήστε όλες τις εξωτερικές προϋποθέσεις που θα κάνουν την κρέμα απόλυτα αποδοτική και χαρείτε μία επιδερμίδα ενυδατωμένη, ελαστική, γεμάτη ευεξία που ακτινοβολεί φρεσκάδα και λάμψη!

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων FREZYDERM στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com σε τιμές προσφοράς! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και Ειδικές Προσφορές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December