Eτοιμάζεστε για το νηπιαγωγείο; Τι χρειάζεται να ξέρετε!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 4444

Υπάρχουν συγκεκριμένα στάδια τα οποία κάθε παιδί περνά στο ταξίδι της ανάπτυξής του. Πολλά από αυτά είναι συνδεδεμένα με εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα οποία διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην ανατροφή και κοινωνικοποίηση ενός παιδιού. Το πρώτο τέτοιο στάδιο είναι όταν το παιδί γίνεται νήπιο και ξεκινά το νηπιαγωγείο.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο νηπιαγωγείο, το παιδί θα μάθει πώς να συμπεριφέρεται σε άλλα παιδιά, πώς να λειτουργεί μέσα στην κοινωνική ομάδα της ηλικίας του και θα έρθει σε επαφή με νέα και ενδιαφέροντα πράγματα που θα έχουν επιρροή πάνω του για πάντα. Πολλά παιδιά απολαμβάνουν αυτό το κομμάτι της μέρας, ακριβώς γιατί στο νηπιαγωγείο μπορούν να παίξουν και να κοινωνικοποιηθούν.

Το νηπιαγωγείο σηματοδοτεί ένα ταξίδι με νέα και συναρπαστικά ορόσημα, αλλά και πολλά άγνωστα δεδομένα. Ενώ η κοινωνικοποίηση και οι κοινωνικές δεξιότητες που το παιδί αποκτά είναι πολύτιμα για τη μετέπειτα ανάπτυξή του. Τα κρυολογήματα και οι ιοί που είναι πολύ μεταδοτικά, αποτελούν ένα αναγκαστικό κομμάτι αυτού του ταξιδιού.

Τα παιδιά που ξεκινούν το νηπιαγωγείο είναι συχνά επιρρεπή σε κρυολογήματα λόγω του ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και είναι ευαίσθητα σε εξωγενείς παράγοντες. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να κάνετε συνεχώς προσπάθειες για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού τους. Το κλειδί για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι η διατροφή γιατί μέσω ενός ισορροπημένου διαιτολογίου το παιδί μπορεί να λάβει όλες τις απαραίτητες τροφές που θα ενισχύσουν τον οργανισμό του και θα το κάνουν πιο δυνατό.

Αυτή η περίοδος φέρνει μαζί της πολλές προκλήσεις και για αυτό έχουμε δημιουργήσει το νηπιακό γάλα Almiron Pronutra 3, το οποίο, ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, δίνει στο παιδί σας όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία που ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό του σύστημα. Βασισμένο σε 50 χρόνια έρευνας που διεξάχθηκε ειδικά για της ανάγκες των νηπίων, το νηπιακό γάλα Almiron Pronutra 3 περιέχει περισσότερες από 20 βιταμίνες και μέταλλα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών.

Νέοι φίλοι και νέο περιβάλλον θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικά για εξερεύνηση όταν ξέρετε πως το παιδί σας έχει ενέργεια και αντοχή!

Οι βιταμίνες C&D, το ασβέστιο, ο ψευδάργυρος και το σίδηρο συμπεριλαμβάνονται σε αυτές. Οι βιταμίνες C&D βοηθούν στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.

"Πηγή: Euromonitor International Ltd, Επωνυμίες νηπιακού γάλακτος (growing-up). Με βάση τα στοιχεία της Euromonitor International Limited, Dairy Products & Alternatives έκδοση 2023, πωλήσεις λιανικής σε αξία RSP, δεδομένα 2022. Το Aptamil περιλαμβάνει τα Almiron, Aptamil, Bebilon, Gallia και Nutrilon.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο για το μωρό σας. Συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. 

Μπείτε και εσείς στο Almiclub και βρείτε συμβουλές από ειδικούς και εμπειρίες από άλλες μαμάδες.

YOUTUBE VIDEO 

Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και Ειδικές Προσφορές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December