ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ATOPREL ΑΠΟ ΤΗΝ FREZYDERM

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 1278

Η νέα καινοτόμος σειρά ATOPREL από την FREZYDERM είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη βελτίωση και ανακούφιση των συμπτωμάτων του δέρματος με έκζεμα ή ατοπική δερματίτιδα (τη συχνότερη μορφή εκζέματος) και τη βελτίωση της εικόνας του, για μία καλύτερη ποιότητα καθημερινότητας. Εμπλουτισμένη με δραστικά συστατικά υψηλής εξειδίκευσης, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενδυνάμωσης του δερματικού φραγμού, αναλίπανσης, ενυδάτωσης και προστασίας του ξηρού, ευαίσθητου δέρματος μέσα από έναν αλγόριθμο επιλογής του κατάλληλου σχήματος φροντίδας του, ανάλογα με τις ιδιοσυγκρασιακές και εποχικές ανάγκες του. 

Η νέα σειρά ATOPREL βασίζεται στο Functional Lipidic Content (FLC) που αναδομεί τον φραγμό του δέρματος και στο Non Volatile Content (NVC) που δεν εξατμίζεται και λειτουργεί ως προστατευτικό φιλμ που μειώνει την ξηρότητα.

 Όλες οι συνθέσεις προϊόντων της σειράς ATOPREL περιέχουν εξαιρετικά εξειδικευμένα δραστικά συστατικά:

- Φυτικά έλαια και βούτυρα πλούσια σε ωμέγα-6 & ω-3 λιπαρά οξέα συνδυάζονται με συστατικά που συμβάλλουν στη σύνθεση του υδρολιπιδικού μανδύα. Το ξηρό, ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα αναπληρώνεται και ο διαταραγμένος φραγμός του δέρματος ενισχύεται.

-FD Technology Μicrobiom: Συστατικά της πιο αιχμής τεχνολογίας (τεχνολογία προβιοτικών & πρεβιοτικών) στοχεύουν στην ενίσχυση του φυσιολογικού μικροβιώματος του δέρματος.

Η σειρά περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων εντατικής φροντίδας που καλύπτουν τις ανάγκες του δέρματος με συμπτώματα εκζέματος/ατοπικής δερματίτιδας τόσο σε φάση έξαρσης όσο και σε φάση ύφεσης και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα σχήματα φροντίδας, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων FREZYDERM στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com σε τιμές προσφοράς! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και Ειδικές Προσφορές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December