Μοναδική after-sun περιποίηση στο ταλαιπωρημένο δέρμα!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 1387

Μετά την έκθεση στον ήλιο, το δέρμα έχει αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης και φροντίδας, προκειμένου να ανακτήσει ξανά την ικανότητά του να διατηρεί τα αναγκαία επίπεδα υγρασίας που χρειάζεται για τη λειτουργικότητά του. 

Ο λόγος που απορρυθμίζεται η ικανότητα του να παραμένει επαρκώς ενυδατωμένο υπό αυτές τις συνθήκες, είναι ότι η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο αφενός αποδυναμώνει τον δερματικό φραγμό αφετέρου μειώνει τα επίπεδα κολλαγόνου, προκαλώντας ξηροδερμία, αφυδάτωση και απώλεια ελαστικότητας. Αποτέλεσμα; Το δέρμα αρχίζει να «τραβάει» και αποκτά θαμπή άτονη όψη ενώ παράλληλα το μαύρισμά του αρχίζει να υποχωρεί. Και το πιο σημαντικό: είναι ευάλωτο σε ερυθρότητα, ερεθισμούς και εγκαύματα. 

Ο νέος ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος από την Frezyderm είναι το άγγιγμα ανακούφισης και αναζωογόνησης που χρειάζεται κάθε δέρμα μετά την ηλιοέκθεση. Είναι ειδικά σχεδιασμένος να ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, να απαλύνει τους ερεθισμούς, να βοηθά στην αποφυγή εγκαυμάτων και να μεγιστοποιεί τη διάρκεια του μαυρίσματος. Ανακαλύψτε τον για μία μοναδική after-sun περιποίηση στο ταλαιπωρημένο δέρμα!

Ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος λοιπόν, με D-Panthenol & Βιταμίνη E, ο οποίος  προστατεύει την επιδερμίδα και απαλύνει από τους ερεθισμούς. Δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη δέρμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση.

Χρησιμοποιήστε τον καθημερινά μετά την έκθεση στον ήλιο για:

- Μεγιστοποίηση διάρκειας μαυρίσματος

- Βαθιά ενυδάτωση 

- Αποφυγή εγκαυμάτων

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων FREZYDERM στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com σε τιμές προσφοράς! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και Ειδικές Προσφορές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December