Τοξίνες Σώματος: Σημάδια και Πώς να Απαλλαγείτε από Αυτές!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 1790

Για να καταλάβουμε εάν έχουμε τοξίνες, «ακούμε» το σώμα μας!

Αλλαγές στη διάθεση

Συχνά η υπερβολική συσσώρευση τοξινών επηρεάζει τον ενδοκρινολογικό σύστημα και έχουμε μεταπτώσεις στη ψυχολογία.

- «Θολό» μυαλό

- Ανεξήγητο άγχος

- Έλλειψη διάθεσης

- Δυσκολία στη συγκέντρωση

Αίσθημα Κούρασης

Οι πολλές τοξίνες αποτελούν εμπόδιο στην ευρυθμία του οργανισμού ενώ οδηγούν σε κόπωση και έλλειψη ενέργειας. 

Αϋπνία

Τη νύχτα, ο οργανισμός βρίσκεται σε διαδικασία αποτοξίνωσης. Και αν «νοιώθουμε» αυτή την προσπάθεια του, δύσκολο να κλείσουμε μάτι!

«Φίλοι» ή «εχθροί» με την τουαλέτα; 

Το έντερο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, όταν ο οργανισμός είναι γεμάτος τοξίνες και συχνά εκδηλώνει είτε δυσκολία στις κενώσεις είτε υπερβολική συχνότητα τους!

Σε περίπτωση δυσκοιλιότητας, το Frezyderm Macrogol Adults 3350 που είναι σκόνη για πόσιμο διάλυμα, θα βοηθήσει σημαντικά στην συμπτωματική θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Δρα μέσα σε 24 –72 ώρες, είναι χωρίς γλουτένη και με ουδέτερη γεύση. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών (Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση). 

Ατέλειες στο δέρμα; Μήπως αυτό είναι σημάδι ότι το δέρμα έχει τοξίνες;

Ό,τι ζει ο οργανισμός , το ζει και η επιδερμίδα μας! Σπυράκια και κοκκινίλες είναι τα πιο συχνά παρελκόμενα από ένα toxins overload!

Το Frezyderm Ac-Norm Total Control 50ml είναι κρέμα για το λιπαρό, με τάση ακμής δέρμα. Έχει ισχυρή εξισορροπιστική δράση, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και προσφέροντας ματ όψη. Η υφή του δέρματος μετά τη χρήση παρουσιάζει εμφανή βελτίωση (Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση).

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Frezyderm στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com σε τιμές προσφοράς! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και ειδικές προσφορές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα, παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ, μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your commentSunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December