Frezyderm Revitalizing Serum - Νέος Ορός Αντιγήρανσης και Αναζοωγόνησης!

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 1269

Την περίοδο αυτή, που το δέρμα μας δεν «αναπνέει» το ίδιο ελεύθερα με πριν, είναι απαραίτητη η φροντίδα που θα αποκαταστήσει στα κύτταρά του την ποσότητα οξυγόνου που χρειάζονται, για να συνεχίσουν να μεταβολίζουν επαρκώς και να επιτελούν σωστά τις λειτουργίες τους.

To Revitalizing Serum της FREZYDERM, ένας νέος ορός με αντιγηραντική και αναζωογονητική δράση, διαθέτει ενεργά συστατικά που οξυγονώνουν τα κύτταρα του δέρματος, αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνουν τις ρυτίδες και ενισχύουν τα αποτελέσματα της κρέμας ημέρας ή νύχτας που θα ακολουθήσει. Ένα απαραίτητο «βήμα» στην περιποίηση του προσώπου, το βοηθά να επανακτήσει άμεσα τη χαμένη λαμπερή και υγιή όψη του, την οποία έχει ίσως στερηθεί λόγω της πολύωρης χρήσης μάσκας.

Tip! Περιμένετε 3-5 λεπτά πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή της ενυδατικής σας κρέμας, προκειμένου η επιδερμίδα να απορροφήσει στο έπακρο όλα τα οφέλη της δράσης του ορού.

Με συστηματική χρήση πρωί και βράδυ επιτυγχάνεται 78% μικρότερη έκταση ρυτίδων! Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και το λαιμό σε κάθε ηλικία.

Ένα ανανεωμένο σχήμα περιποίησης σε συνδυασμό με μικρές καθημερινές συνήθειες φροντίδας προς την επιδερμίδα μας, είναι το κλειδί για να συνεχίσουμε την καθημερινότητα με μάσκα αλλά να σταματήσουμε τα συμπτώματα της ακμής.

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων FREZYDERM στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com σε τιμές προσφοράς! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και Ειδικές Προσφορές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December