Ρυτίδες κάτω από τα μάτια: Τρόποι αντιμετώπισης

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 2730

Το βλέμμα σου είναι πάνω από το 50% της εικόνας του προσώπου σου. Μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες και συσφίγγοντας την επιδερμίδα στην περιοχή, θα έχεις ξανά τη φρέσκια, ξεκούραστη, νεανική όψη που θα αναβαθμίσει συνολικά το face look σου! Διάβασε εδώ πώς θα το πετύχεις.

Έως και 10 φορές πιο λεπτή είναι η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια σου! Λογικό να «σπάει» πιο γρήγορα από το υπόλοιπο πρόσωπο. 

5 DO’s για ανανεωμένο βλέμμα

1. Shut Down στην κουρασμένη όψη: Μπλε φως υπολογιστή/κινητού= λεπτές γραμμές και ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Βάλε την εφαρμογή ενημέρωσης χρόνου επί οθόνης για να περιορίσεις το eye strain. 

2. Ώρα για Eye Yoga: Κάνε ασκήσεις προσώπου που ενδυναμώνουν τον σφικτήρα μυ των βλεφάρων για σφριγηλό δέρμα και μείωση ρυτίδων. Συμβουλεύσου ένα ειδικό. 

3. Γυαλιά Ηλίου= Must: Οι κινήσεις που κάνεις για να αποφύγεις τον ήλιο δημιουργούν ρυτίδες έκφρασης που μπορεί να γίνουν μόνιμες! Γι’ αυτό, ποτέ στον ήλιο χωρίς γυαλιά ηλίου!

4. Eye Love Food: Βάλε στο μενού σου τροφές με βιταμίνες C και A που βοηθούν στη κυτταρική ανανέωση για πιο νεανικό δέρμα και γύρω από τα μάτια. 

5. Πρωί και βράδυ κρέμα ματιών: Για 111% αναγέννηση των επιδερμικών κυττάρων, για «γέμισμα» ρυτίδων, σύσφιξη, ενυδάτωση, ελαστικότητα και ανάπλαση, χρησιμοποίησε πρωί και βράδυ την αγαπημένη σου FREZYDERM Anti-Wrinkle Eye Cream, 15ml. Για να έχεις ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα, ξανά! Επίσης, για τους μαύρους κύκλους, σακούλες και τις πρώτες ρυτίδες, διάλεξε το FREZYDERM Eye Balm, Puffiness & Dark Circles, 15ml. Τέλος, στην εβδομαδιαία μας ρουτίνα ομορφιάς, οι μάσκες προσώπου και ματιών είναι πολύ σημαντικές για να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω. Ανακαλύψτε τώρα τις μοναδικές μάσκες ματιών από τη FREZYDERM που κάνουν τη διαφορά! Την FREZYDERM Revitalization Hydrogel Eye Patch και την FREZYDERM Eye Area Hydrogel Bright Patch που αναζωογονούν, ενυδατώνουν και φροντίζουν τους μαύρους κύκλους.

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων FREZYDERM στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com σε τιμές προσφοράς! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και Ειδικές Προσφορές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα, παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ, μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December