Παιδί και προστασία από τον ήλιο

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 2038

Ασταμάτητες δροσερές βουτιές και πλατσούρισμα μέχρι «τελικής «πτώσεως», ανέμελο παιχνίδι και σπορ στην παραλία, ξέγνοιαστες βόλτες κάτω από τον ήλιο… πώς να μη λατρέψουν τα παιδιά το καλοκαίρι; Επειδή όμως, ειδικά ο καλοκαιρινός ήλιος, δεν «αστειεύεται» είναι πολύ σημαντικό να χαρούν οι junior φίλοι τις ηλιόλουστες μέρες με ασφάλεια και προστασία.

Οδηγός για προστατευμένα δερματάκια και χαρούμενα παιδάκια

- Καπέλο, γυαλιά και μπλουζάκι δεν πρέπει να λείπουν όταν εκτίθενται τα παιδιά στον ήλιο.

- Σκιά όσο το δυνατόν περισσότερο. Δύσκολο εγχείρημα για τους αεικίνητους εξερευνητές που αρνούνται να κάτσουν κάτω από την ομπρέλα ή το σκέπαστρο αλλά σημαντικό, για την προφύλαξή τους.

- Καλή ενυδάτωση. Με νερό και φυσικούς χυμούς, για να αποφύγετε την αφυδάτωση.

- Παραλία και βόλτες εκτός 10:00-16:00. Είναι οι ώρες που οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν κάθετα και το δέρμα είναι ακόμη πιο ευάλωτο σε εγκαύματα. Μην ξεχνάτε ότι το δέρμα των παιδιών είναι 5 φορές πιο λεπτό από το δέρμα των ενηλίκων και δεν έχει αναπτύξει ακόμη μηχανισμούς άμυνας ενάντια στα ηλιακά εγκαύματα και σε μελλοντικές παθήσεις του δέρματος.

- Απαραιτήτως αντηλιακό (και χωρίς μάχες). Επιλέξτε ένα αντηλιακό πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας με αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος που σέβεται τη φυσιολογία της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας και απλώνεται πολύ εύκολα, χωρίς να σταματά το παιχνίδι. Ιδανικό το Kids Sun Care Wet Skin Spray SPF 50+ από την Frezyderm που ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα που θα διακόψει την ανεμελιά στην παραλία και έχει στοχευμένο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή, ακόμα και όταν φυσάει πολύ. Επιπλέον, έχει λεπτόρρευστη, διάφανη, υγρή σύνθεση που δεν αφήνει λευκά ίχνη. Όσο για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους εφήβους που δεν θέλουν να διακόψουν τα αγαπημένα τους σπορ, υπάρχει το Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF 50+  πολύ υψηλής προστασίας με λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα, ακόμη και σε βρεγμένο δέρμα και πρακτική βαλβίδα για ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια.

- Αντηλιακό πριν φύγουμε από το σπίτι. Για την ακρίβεια, 20-30΄ πριν βγούμε, ώστε να έχει τον χρόνο να δράσει.

- Αντηλιακό παντού. Ακόμη και κάτω από το T-shirt και στα δύσκολα σημεία του σώματος του παιδιού, όπως γόνατα, αυτιά και την περιοχή πίσω από αυτά.

- Αρκετό αντηλιακό. 1 κ.γ. στο πρόσωπο και 2 κ.σ. σε σώμα και άκρα είναι η σωστή ποσότητα, για αποτελεσματική προστασία.

- Αντηλιακό και κάτω από την ομπρέλα αλλά και στη συννεφιά. Ένα μεγάλο μέρος της UV ακτινοβολίας διαπερνάει το ύφασμα της ομπρέλας (ανάλογα και με το υλικό και το χρώμα της) και επίσης διαπερνά και τα σύννεφα και φτάνει στην επιδερμίδα του παιδιού.

- Ανανέωση αντηλιακού. Ανά 1 ώρα ή αμέσως μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα, ανεξάρτητα από το πότε έγινε η προηγούμενη επάλειψη.

Ακολουθώντας τους βασικούς αυτούς κανόνες για το παιδί και την προστασία από τον ήλιο, βοηθάτε τα παιδιά να χαρούν και φέτος ένα αξέχαστο καλοκαίρι διασκεδαστικό και προστατευτικό. Το καλοκαίρι της ζωής τους!

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά αντιηλιακών FREZYDERM για όλη την οικογένεια στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό κατάστημα EvZeen.com σε καταπληκτικές προσφορές! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και ΔΩΡΕΑΝ!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December