Ξηρή Επιδερμίδα με Ατοπική Προδιάθεση: Ανάγκες Φροντίδας

person Posted By: Focus On list In: HOME comment Comment: 0 favorite Hit: 1732

Βλέποντας το δάσος και όχι μόνο το «δένδρο»

Η μείωση της αίσθησης κνησμού (και κατ’ επέκταση της τάσης ξεσμού) είναι σίγουρα η πρωταρχική ανάγκη καταπράυνσης ενός έντονα ξηρού δέρματος με εικόνα ατοπικών συμπτωμάτων. Δεν είναι ωστόσο η μοναδική. Η διατάραξη του φραγμού του, καθιστά απαραίτητη μία σειρά δράσεων περιποίησης και προστασίας του. Κατ’ αρχάς, χρειάζεται μια βαθιά ενυδατική και αναλιπαντική φροντίδα που θα αποκαταστήσει τη χαμένη υγρασία και θα ενισχύσει τον δερματικό φραγμό, ώστε αφενός να μη χαθούν επιπλέον ποσοστά υγρασίας αφετέρου να μη μείνει η επιδερμίδα «εκτεθειμένη» σε ερεθισμούς και μολύνσεις. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μία ξηρή επιδερμίδα με ατοπική προδιάθεση παρουσιάζει διαταραχές στη φυσιολογική της χλωρίδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα παθογόνα βακτήρια κυριαρχούν επί των ωφέλιμων, αφήνοντας ανοχύρωτο το δέρμα τοπικά απέναντι σε φλεγμονές (ελαφριές ή σοβαρότερες). Έτσι, η εύθραυστη επιδερμίδα με εικόνα ατοπικών συμπτωμάτων έχει οπωσδήποτε ανάγκη από μία φροντίδα που θα «γείρει την πλάστιγγα» στην επικράτηση των «καλών αποικιών», ώστε να παραμείνει το δέρμα προστατευμένο από φλεγμονώδεις καταστάσεις.

Ολική ανακούφιση των συμπτωμάτων του ξηρού δέρματος με ατοπική προδιάθεση

Με στόχο να ανακουφίσει τα συμπτώματα αλλά και να βελτιώσει την εικόνα της ξηρής επιδερμίδας με ατοπική προδιάθεση, η FREZYDERM παρουσιάζει την επιστημονική της προσέγγιση μέσα από τη νέα σειρά ATOPREL, την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης του ξηρού δέρματος με εικόνα συμπτωμάτων ατοπικής δερματίτιδας που περιέχει συνθέσεις υψηλής εξειδίκευσης, πολύτιμα ενεργά συστατικά και καινοτόμες τεχνολογίες και  καλύπτει στοχευμένα και αποτελεσματικά και τις 4 βασικές ανάγκες αυτού του τύπου επιδερμίδας, αφού:

- ενυδατώνει και αναλιπαίνει

- ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό

- ενισχύει το υγιές μικροβίωμα

- μειώνει την αίσθηση κνησμού

Εξατομικευμένη φροντίδα - Ευρεία γκάμα φροντίδας για κάθε ανάγκη του ξηρού δέρματος με ατοπική προδιάθεση

Από τον καθαρισμό της επιδερμίδας του σώματος και κεφαλής ως την ενυδατική, επιλιπαντική περιποίηση μετά, τα προϊόντα της νέας σειράς ATOPREL καλύπτουν όλο το φάσμα των καθημερινών αναγκών της ξηρής επιδερμίδας με συμπτώματα ατοπικής δερματίτιδας και είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία (βρέφη, παιδιά και ενήλικες) και χρήση σε πρόσωπο και σώμα.

Η μαλακτική κρέμα ATOPREL EMOLLIENT BAUME είναι ιδανική σε φάσεις έξαρσης και κατά τη χειμερινή περίοδο, αφού λειτουργεί ως βάλσαμο αναλίπανσης και ενυδάτωσης, βελτιώνοντας την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος και επιπλέον αραιώνει τη συχνότητα εμφάνισης έντονης ξηρότητας. Η ATOPREL EMOLLIENT CLASSIC είναι η μαλακτική κρέμα για την ανακούφιση του εκζέματος και των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας που συμβάλλει στη μείωση της τάσης ξεσμού (ξυσίματος) που μηχανικά επιδεινώνει και επιβαρύνει την ξηρή επιδερμίδα. Ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό, ενυδατώνει, αναλιπαίνει και προστατεύει (αποτελεί ιατροτεχνολογικό προϊόν (CE 2803). Τέλος, επειδή η εύθραυστη επιδερμίδα με συμπτώματα ατοπίας, χρειάζεται ειδικά σχεδιασμένη φροντίδα, ήδη από το στάδιο του καθημερινού καθαρισμού της, τόσο όταν τα συμπτώματα είναι «ενεργά» τόσο και όταν έχουν υποχωρήσει, είναι αναγκαίο να χρησιμοποιείται ένα εξειδικευμένο προϊόν. Το ATOPREL BATH CREAM, είναι ειδικό κρεμώδες καθαριστικό, πλούσιο σε φυτικά βούτυρα & έλαια για καθαρισμό με παράλληλη αποτελεσματική επιλιπαντική δράση, χωρίς να διαταράσσεται ο δερματικός φραγμός.

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη νέα σειρά ATOPREL με τα πολλαπλά οφέλη της στην περιποίηση και την ανακούφιση της ξηρής επιδερμίδας με ατοπική προδιάθεση, επιλέξτε το σχήμα φροντίδας που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, αφού συμβουλευθείτε και τον δερματολόγο σας, και χαρείτε ξανά ένα δέρμα λείο, ενυδατωμένο, ελαστικό, άνετο και λειτουργικό, όπως προορίζεται από τη φύση του να είναι.

Βρείτε τώρα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων FREZYDERM στο Κυπριακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα EvZeen.com σε τιμές προσφοράς! Επωφεληθείτε γενικότερα από τις μοναδικές τιμές και Ειδικές Προσφορές του EvZeen.com σε μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας υγείας, παιδικής φροντίδας και διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς! Με τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα παίρνετε επιπλέον έκπτωση 12% στη πρώτη σας παραγγελία, ενώ με την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο παίρνετε άμεσα κουπόνι αγορών αξίας €3. Τέλος, συστήνοντας φίλους και συγγενείς στην ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ μαζεύετε απεριόριστα κουπόνια για δωρεάν αγορές! Όλες οι παραγγελίες σας παραδίδονται γρήγορα, με ασφάλεια και με ΔΩΡΕΑΝ Delivery!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment



Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December